Over mij

Ik ben Astrid van der Ham

​Met het opzetten van mijn eigen praktijk Mindfit Coaching Wassenaar is een wens van mij in vervulling gegaan.

Hoe het is begonnen

In 2013 had ik een burn-out. Nadat ik dit te boven was gekomen besloot ik dat ik andere wilde helpen die in een soortgelijke situatie zitten.

In 2015 ben ik begonnen met de HBO opleiding Psychologie en Coaching welke ik in 2018 heb afgerond. Daarnaast heb ik in 2019 de opleiding stresscounseling afgerond. Hiermee ben ik BATC en de NVST erkend gediplomeerd.

Praktische ervaring

Naast persoonlijke begeleiding coach ik ook bij de sociaal activering van de Vrijwilligerscentrale Wassenaar. Ik begeleid mensen naar passend vrijwilligerswerk, als opstapje naar betaald werk. Ik kijk naar de mogelijkheden in plaats van de problemen. Door samen te kijken naar persoonlijke interesses en talenten, kunnen we samen tot de best passende oplossing komen.

Ook statushouders behoren tot mijn doelgroep. Ik help door middel van coachingsgesprekken, om hen zo snel mogelijk te integreren en te laten participeren in de maatschappij.

Daarnaast ben ik verenigd in een groep complementaire therapeuten, coaches en trainers, bij het platform Gezond, Wel en Zijn – Wassenaar Voorschoten.

Wat is coaching bij mij?

Ik zie coaching als een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één relatie. Jij leert, ik ondersteun en begeleid dit leerproces. Jij bepaalt het doel en ik stel vragen. Jij houdt de regie over het pad dat je volgt.

​Mijn visie op coachen sluit aan bij mijn overtuiging dat de mens voortdurend in ontwikkeling is. Je hele leven zoek je, steeds opnieuw, naar de balans tussen wie je bent, je passie en de wereld om je heen.

Wat ik als coach doe is jou uitdagen en begeleiden om je eigen oplossingen te vinden en toe te passen in het dagelijks leven.

Home
Over mij
Stress
coun
seling
Mind
fulness
Kracht
gericht coachen
Blog

Aanbieding

Een compleet pakket voor jouw welzijn

Coaching. Aanbiedingsprijs: Eerste sessie van een uur voor € 45,00 i.p.v. € 55,00 

Doorbreek de vicieuze cirkel en neem weer de regie over je eigen leven. Je wordt zelfredzamer. Coaching brengt je in korte tijd tot nieuwe inzichten die je helpen om je doelen te verwezenlijken. Uitgangspunt bij coaching is jouw eigen kracht. Ik laat je kijken naar je eigen gedrag, je blinde vlekken worden zichtbaar en ik reik je tools aan hoe het ook anders zou kunnen.

Mindfulness gecombineerd met Yin-yoga en meditatie. Aanbiedingsprijs: Eerste sessie van één uur, één op één, € 40,00 i.p.v. € 47,50

Mindfulness maakt je bewust van het hier en nu. Yin-yoga om je ontspannen te maken en je bewust te worden van jezelf.  Muziek is goed voor het brein, rustige muziek zorgt voor een lagere productie van stresshormonen en maakt endorfine vrij in de hersenen. De hartslag vertraagt en bloeddruk daalt, ademhaling wordt rustiger en spierspanningen verminderen.

Met ingang van 1 november 2023 ben ik verhuisd naar Van der Marckstraat 6, 2241 JL Wassenaar Daar verwelkom ik U graag voor coaching, stresscounseling, yin-yoga met meditatie.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This