Negatief zelfbeeld?

Wat is dat toch een negatief zelfbeeld.

Dit is het idee dat je niet goed genoeg bent zoals je bent. Je hebt negatieve overtuigingen die vaak terug komen in je denken, je voelen en in je gedrag. Helaas geeft dit beperkingen in je leven en gaan dit soort denkbeelden niet vanzelf over.

Het is ook best spannend om bepaalde gedachten die je al lang met je mee draagt zomaar over boord te zetten. Het kan voelen als een vertrouwde vriend , lastig maar bekend.

Het goede nieuws is dat er wel wat aan te doen is. Dit gaat echter wel wat tijd en energie kosten en gaat niet vanzelf. Je kan een positief zelfbeeld weer gaan opbouwen als jij zelf voelt dat het zo niet langer kan gaan!

Dit kan je doen door de manier waarop je naar jezelf kijkt te veranderen. Afscheid te nemen van denkbeelden, je gevoel en gedrag die je negatieve zelfbeeld in stand houden. Jezelf veranderen is best lastig. Je moet op een andere manier naar jezelf gaan kijken. Je gaat meer letten op alles wat goed gaat. Positieve gebeurtenissen herkennen. Hierdoor wordt het makkelijker om jezelf anders te gaan zien. Daarmee zal je stemming verbeteren en ziet de toekomst er al wat positiever uit.

Als je meer moed krijgt wordt het ook wat makkelijker om weer nieuwe stappen te zetten, actiever te worden of initiatieven te nemen.

Je gaat dan je oude manier van doen die paste bij je negatieve zelfbeeld vervangen door ander gedrag wat past bij je nieuwe positieve zelfbeeld.

Herken jij jezelf in dit stukje en wil je coaching hebben in het spannende traject van loslaten van je negatieve zelfbeeld en je persoonlijke ontwikkeling neem dan contact met mij op.

Ik help je graag.

Astrid van der Ham

Mindfit-Coaching Wassenaar

Home
Over mij
Stress
coun
seling
Mind
fulness
Kracht
gericht coachen
Blog

Aanbieding

Een compleet pakket voor jouw welzijn

Coaching. Aanbiedingsprijs: Eerste sessie van een uur voor € 45,00 i.p.v. € 55,00 

Doorbreek de vicieuze cirkel en neem weer de regie over je eigen leven. Je wordt zelfredzamer. Coaching brengt je in korte tijd tot nieuwe inzichten die je helpen om je doelen te verwezenlijken. Uitgangspunt bij coaching is jouw eigen kracht. Ik laat je kijken naar je eigen gedrag, je blinde vlekken worden zichtbaar en ik reik je tools aan hoe het ook anders zou kunnen.

Mindfulness gecombineerd met Yin-yoga en meditatie. Aanbiedingsprijs: Eerste sessie van één uur, één op één, € 40,00 i.p.v. € 47,50

Mindfulness maakt je bewust van het hier en nu. Yin-yoga om je ontspannen te maken en je bewust te worden van jezelf.  Muziek is goed voor het brein, rustige muziek zorgt voor een lagere productie van stresshormonen en maakt endorfine vrij in de hersenen. De hartslag vertraagt en bloeddruk daalt, ademhaling wordt rustiger en spierspanningen verminderen.

Met ingang van 1 november 2023 ben ik verhuisd naar Van der Marckstraat 6, 2241 JL Wassenaar Daar verwelkom ik U graag voor coaching, stresscounseling, yin-yoga met meditatie.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This