Krachtgericht coachen

Krachtgericht coachen is gericht op het naar boven halen van positieve gevoelens en kernkwaliteiten. Maar ook negatieve ervaringen van jou krijgen bij mij de aandacht. Als het negatieve gevoel erkend wordt kan het tot rust komen. Dan is het voor jou makkelijker om zelf de vraag te beantwoorden wat jij graag zou willen.

​Het doel

Het doel is dat je na de gesprekken :

  • Weet dat je er mag zijn! Jij doet er toe!
  • Je meer energie hebt
  • Je je grenzen kan aangeven
  • Inzicht hebt in jouw gedachten en gevoelens
  • Je meer rust hebt en dit ook uitstraalt naar jouw omgeving
  • Je je minder aantrekt van wat anderen over jou zeggen en denken
  • Je dingen onderneemt die je al heel lang niet meer hebt gedaan
  • Je stappen durft te ondernemen om je idealen te bereiken

Het coachingstraject

Om meer informatie over je probleem naar boven te halen baseer ik me op de zogehete LSD-methode, dat staat voor: Luisteren, Samenvatten en Doorvragen.

De relatie tussen mij en jou is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. Als coach zet ik jou aan tot zelfreflectie, waardoor jouw zelfinzicht groter wordt. Het verwerft een groter bewustzijn van jou. Dit geeft jou meer bewegingsvrijheid. Jij wordt eigen meester van jouw gedachten, gevoelens en gedrag. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen en wordt je autonomer en gelukkiger. Je wordt gestimuleerd na te denken over jezelf en hoe je een aantal zaken wilt aanpakken.

Home
Over mij
Stress
coun
seling
Mind
fulness
Kracht
gericht coachen
Blog

Aanbieding

Een compleet pakket voor jouw welzijn

Coaching. Aanbiedingsprijs: Eerste sessie van een uur voor € 45,00 i.p.v. € 55,00 

Doorbreek de vicieuze cirkel en neem weer de regie over je eigen leven. Je wordt zelfredzamer. Coaching brengt je in korte tijd tot nieuwe inzichten die je helpen om je doelen te verwezenlijken. Uitgangspunt bij coaching is jouw eigen kracht. Ik laat je kijken naar je eigen gedrag, je blinde vlekken worden zichtbaar en ik reik je tools aan hoe het ook anders zou kunnen.

Mindfulness gecombineerd met Yin-yoga en meditatie. Aanbiedingsprijs: Eerste sessie van één uur, één op één, € 40,00 i.p.v. € 47,50

Mindfulness maakt je bewust van het hier en nu. Yin-yoga om je ontspannen te maken en je bewust te worden van jezelf.  Muziek is goed voor het brein, rustige muziek zorgt voor een lagere productie van stresshormonen en maakt endorfine vrij in de hersenen. De hartslag vertraagt en bloeddruk daalt, ademhaling wordt rustiger en spierspanningen verminderen.

Met ingang van 1 november 2023 ben ik verhuisd naar Van der Marckstraat 6, 2241 JL Wassenaar Daar verwelkom ik U graag voor coaching, stresscounseling, yin-yoga met meditatie.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This